Lyö vetoa hevosista

Sergei Bachlakov / Shutterstock.com

Sergei Bachlakov / Shutterstock.com

Hevosurheilu on aina ollut suosittua niin Suomessa kuin muuallakin, ja rahapelien, kuten Toton ja vakioveikkauksen myös niiden suosio on vain kasvanut vuosikymmenten aikana. Hevosurheilua harrastetaan tasaisesti eri puolilla maata, mistä kertoo jo raviratojen suuri määräkin.

Perinteinen vedonlyönti

Ravit ovatkin suosituin hevosurheilun muoto Suomessa, toisin kuin esimerkiksi Iso-Britanniassa, jossa laukkakilpailut ovat suuri yleisön suosikki. Raviradoilla on aina lyöty vetoa voittajahevosista, mutta Toto oli se peli, joka sai kunnian aloittaa organisoidun vedonlyöntitoiminnan maassamme. Ensimmäiset Toto-ravit pidettiin Helsingin Pohjoissatamassa jääkentällä helmikuussa 1928. Toto ei kuitenkaan ollut erityisen suosittua ensi alkuun, mutta 1960-luvulla sen suosio alkoi kuitenkin nopeasti kasvaa.

Nykyään Hippoksen Toto-pelit ovat yksi vakiosuosikki pelaajien keskuudessa. Toton lisäksi tarjolla on myös monia muita suosittuja vedonlyöntipalveluja, niin netissä kuin luonnollisesti raviratojen veikkauspisteissäkin. Suomessa vedonlyönti ja hevosurheiluun liittyvät pelit, sekä muuhunkin urheiluun liittyvä vedonlyönti, on keskitettyä, ja palveluja tarjoaa maan laajuisesti Veikkaus.fi.

Online-vedonlyönti

Internet on muuttanut ja mullistanut vedonlyönninkin perinpohjaisesti, ja nyt suomalaisetkin voivat helposti osallistua eurooppalaisiin vedonlyönteihin internetin online-palveluissa. Tosin tarjontaa vedonlyöntipalveluista on ehkä hieman liikaakin, ja erityisesti uudet pelaajat saattavat olla melko hämillään suuren pelitarjonnan keskellä. Onneksi on kuitenkin olemassa valmiiksi tehtyjä vertailuja ja listauksia, joihin on kelpuutettu vain kaikkein parhaimmat ja luotettavimmat palvelut, joista hevosurheilu ja vedonlyönnit kannattaa aloittaa ennen kuin casino kutsuu.

Valintakriteerejä

Kun etsii hyvää vedonlyöntipalvelua, kannattaa aivan ensimmäiseksi kiinnittää huomiota palvelun kieleen. Suomalaisten ei ole mitään syytä valita jotain muuta, kuin suomenkielistä palvelua. Silloin myös asiakaspalvelu todennäköisesti toimii suomen kielellä.

Kannattaa myös tutustua tarjouksiin, bonuksiin ja muihin etuihin – niiden perusteella löydät helposti oman suosikkisi. Nopea vilkaisu pelipalveluun puolestaan näyttää minkälaisia vedonlyöntitapahtumia heillä on tarjolla. Samalla voit tietysti vilkaista myös vaikkapa videoslot-tarjontaa. Yksi asia, jota kannattaa myös kokeilla, on mobiili-vedonlyönti ja nostaa jännitys kisan aikana kattoon.